Vårklargjøring av båt

Vårklargjøring av båt. Slapp av og la oss ta rengjøringen både innvendig og utvendig!
Start båtsesongen med en ren og pen båt uten å måtte bruke hele Påsken på båtpussen!

Vinteren ser ut til å slippe taket – det betyr vårpuss av båt, motorservice og nytt bunnstoff av båt for alle båteier. La Kompass Marine ta jobben for deg isteden. Kompass Marine har profesjonell utstyr til selv den vanskeligste rengjørings oppgave. Vi har utviklet et unikt full-range konsept innen vedlikehold av båt. Vi kan tilbyr et svært detaljert og grundig program innenfor: vårklargjøring av båt, fjerning pressening, rigging av seil, båtvask, dyprens av helle båt inkl. gelcoat brighting, motorservice (innebordsmotor & utenbordsmotor), rubbing & polering av gelcoat, teak behandling, sandblåsting av båt, fjerning av gamle primer, bunnstoffing, montering av elektronisk utstyr og alt andre du trenger for båten din. Vi tilbyr våre tjenester til alle typer båteiere, nye som gamle, importører, og båt meglere. Selge båten? Vi hjelper deg med full behandling slik at båten fremstår best mulig og. Vårt vedlikeholdsprogram kan også innbefatte en jevnlig vask og behandling av båten etter avtalte terminer slik at båten alltid er strøken når du kommer ombord.

Hvis du ikke kontakter oss, kan vi ikke hjelpe deg! Vi trenger ikke å skjule noe, og vi er stolte av arbeidet vårt. Hvis du fremdeles er skeptisk, kan du alltid ringe en av våre previous-kunder for referanse og anbefaling!

Motorservice for innebordsmotor og utenbordsmotor. Alle merke. Seilbåter og motorbåter. Vårservice, drev-service, inspeksjon, salg og repararsjon fra autorisert mekaniker. Bytte impeller, bytte filter, bytte olje etc. Motorservice inkluderer bytte av olje, oljefilter og dieselfilter og mye mer. Vi arbeider punktlig, fornuftig priser, profesjonell og har lang erfaring.

Vi rengjør og polerer hele båten din så bra at den vil se bedre ut enn ny. Vi jobber også for noen av den mest exklusive båtforhandler i verden. Med noen svært få unntak garanterer vi for et strålende resultat. Selv på de båtene vi ikke har gitt garanti har kunden blitt strålende fornøyd. Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav. Pakkeløsninger for alle behov! Vi kan også tilpasse løsninger spesielt for ditt behov. Garantert resultat!  Detaljene – den lille forskjellen! Har du sår, sprekker, riper og fendermerker kan vi også ta oss av fagmessig reparasjon av dette. Rens og handling av teak. Vi tar oss også av sliping, rens, bleking og oljebehandling av teakdekk, dollbord, badeplattform etc.

Bunnstoff behandling. Bunnstoff påføring av høyeste kvalitet! Forbehandling av skrog, sliping, grunning, påføring av bunnstoff til alle typer skrog, seilbåt, motorbåt og yrkesbåt.  Salg av kvalitets bunnstoff (Hempel, International, Jotun, Coppercoat). Forbehandling av skrog som høytrykkspyling, sliping, grunning. Fjerning og påføring av epoxy primer og bunnstoff til alle typer skrog.

Vi tilbyr teak behandling, teak rensing og dyprens, bytte nating, teak olje, sliping av teakdekk, generelt teakdekk vedlikehold med Boracol.

Det siste du vil gjøre på fritiden er å jobbe på båten din eller finne dårlige overraskelser som lett kan ødelegge hele ferien. Kompass Marine ‘Ready to Sail Service’ (som betyr at du bare slapper av og at alt er gjort for et flott seil ved ankomst) sørger for at du ikke mister noe av din dyrebare ferietid med forberedende arbeid. Vår “Nøkkelferdig Båtservice” sikrer at de dyrebare ferieukene begynner og slutter perfekt på båten din uten forsinkelse. Slapp av og la oss gjøre jobben!

Referansar. Klikk og flytt mouse for å se før og etter

Motorservice

Inspeksjon og service for innenbords og utenbords motorer.

Vårklargjøring

Slapp av og la oss ta rengjøringen komplett både innvendig og utvendig!

Stoffing

Bunnstoff påføring. Skrog sliping og rengjøring for perfekte resultat.

Teakdekk

Vedlikehold, vask fra hand, kjemisk rens, og eventuell sliping av teak

System Check

Kontroll av alle systemer som vanntrykk, toilet, dusjpumpe, batterie etc.

Boat Launch

Boat launching and delivery to any place upon arrival.