TEAKDEKK SERVICE BÅT – PÅ STEDET BÅTSERVICE!

Teakdekk service. Har du et slitt og stygt teakdekk på båten din? Eller ønsker du et teakdekk der det bare er plast? Vi tilbyr båtdekk/teakdekkbehandling. Uansett behov kan vi tilby befaring og utføre både reparasjon og legging av nytt dekk på stedet der båten din ligger. Vi foretrekker å jobbe på land, men vi kan også utføre teakarbeid mens båten er på vannet. Hvis teakdekket viser tegn til slitasje, bør du handle raskt fordi vann kan trenge inn overalt og i verste fall forårsake uopprettelige skader. Våre profesjonelle båtbyggere tilbyr følgende tjenester: rensing og behandling av teakdekk, legging av ny teak, fjerning av gamle nater og fugemasse, legge ny nating, tetting av teakdekk og sliping av hele dekket. Vi bruker spesialverktøy for å ta ut gamle fugemassen. Om nødvendig kan vi erstatte enkelte staver og deler av dekket. Vi fornyer og senker ned alle dekksbeslag, støper teakdekket med varig elastisk tetningsmasse og utfører finsliping og montering. Vi er forhandler av “Teakdecking Systems” i Norge. Sjekk våre referanser på Facebook eller Youtube. Du kan kontakte tidligere kunder og spørre om førstehånds erfaring!

Det er også verdt å inspisere alle fugene dine, da disse kan bli slitt over tid. Du vil ikke ha fuktighet som trenger inn mellom dekkplankene, så det er viktig å fikse eventuelle slitte eller skadede fuger. Vi bruker den beste fugemassen, som brukes av alle store yachtprodusenter for super- og megayachter over hele verden. Navnet er “Teakdecking Systems“. Du vil finne det på de fleste cruiseskip og megayachter. Ingen grunning nødvendig og det vil vare i prinsippet for alltid. Ingen flere sorte striper. Ingen mer skitt på båten din.

Boracol er en kjemikalie som ødelegger alle mikroorganismer, inkludert alger, i teakdekket ditt. Det bringer tilbake den naturlige fargen og skader ikke fugemassen. Hvis du leser båtmanualen nøye, vil du se at båtprodusenten sannsynligvis har nevnt å behandle teakdekket ditt 1-2 ganger i året med Boracol.

Vi tilbyr fullstendig Boracol-behandling av teakdekk for enhver type yacht. Uansett om det er en fritidsseilyacht eller en superyacht.

Teakdekk Teak Båtdekk før gamle fjerning olje lack Teakdekk Teak Båtdekk Tjenester Båt Teak service Oslo Padda Drøbak Son Oppegård

Vedlikehold

Vi tilbyr fullstendig vedlikeholdstjeneste for teakdekk på båten din.

Teak Behandling

Periodisk vask, rens og sealing av teakdekk for perfekt resultat.

Nating

Fjerning av gamle natemasse. Legge av ny nating. Maskere av teak før slipe.

Sliping

Rengjøring og sliping av teakdekk for en perfekt overflate og sikkerhet.

Boracol

Vi tilbyr Boracol-behandling for et flott teakdekk med lang levetid.

Legge Nytt Teakdekk

Vi kan fjerne ethvert gammelt teakdekk og legge et helt nytt teakdekk.

Vårt Team


For Kompass Marine Service er Kvalitet utrolig viktig - vi strekker oss langt for å hjelpe deg og ønsker at du skal dra fra oss med et smil om munnen! Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Sverige, Tyskland og England. Alle av oss ar Yachtmaster. Vi ser frem til å jobbe for deg!