Stoffing / Bunnstoff

Vinteren ser ut til å slippe taket – det betyr vårpuss av båt og nytt stoffing av båt for mange. Kompass Marine ar din totalleverandør av båt og motor i Oslo og Viken region. Vi arbeider punktlig, fornuftig priser og profesjonell. Vi tilbyr stoffing av båt, stoffing av ny båt, bunnstoff behandling, priming og stoffing av båt, påføring av bunnstoff, sandblåsing av båt eller fjerning av bunnstoff fra hand på alle størrelser av seil- og motorbåter. Mobil båtservice. Vi utfører stoffing av båt der den er slik at du slipper å frakte den til oss. Dette sparer deg som båteier masse tid og arbeid! Bestill motorservice, vårpuss, dyprens, båtpolering, teak behandling og bunnstoffing av båten din hos oss!

Regelmessig vedlikehold av båt og løpe gear vil bidra til å opprettholde den i toppform og beskytte investeringen mot dyre reparasjoner i fremtiden. Å finne riktig skrogbelegg handler om å maksimere drivstoffbesparelser. Dette krever en balanse mellom mange forskjellige faktorer. Vi hjelper deg med å gjøre det beste valget for å sikre deg den raskeste avkastningen på investeringen og mange års energieffektiv seiling. Vi kan hjelpe deg med å anslå drivstoff spare potensialet for fartøyet ditt og velg det beste belegget for å passe til ditt båt. Seilhastighet og aktivitetsnivå ar viktig og sørg for at belegget passer for den valgte applikasjonen din og klimaet. Vi kan hjelp med bunnstoff applikasjonen for å sikre en jevn og effektiv prosess. Les mer om stoffing av båt pris

Beskyttelse

Beskyttelse av båtskrog og osmoseforebygging

Stoffing av båt

Stoffing av skrog for alle størrelse av motorbåt og seilbåter

Fjerning av bunnstoff

Fjerning av gamle bunnstoff og primer for hand eller sandblåsing

Drev Coating

Salg og applikasjon av spesiell drev og propeller bunnstoff. Spar mye drivstoff

Coppercoat

Salg og applikasjon av Coppercoat. Verdens beste bunnstoff. 10 år garanti.

Skrog Rens

Rens, sliping og forberedelse av skrog. For superglatt overflate

Velg riktig bunnstoff


Hard - Racing - Coppercoat (miljøvennlig - 10 år garanti) eller selvpolerende bunstoff

Vårt Team


For oss er Kvalitet utrolig viktig - vi strekker oss langt for å hjelpe deg og ønsker at du skal dra fra oss med et smil om munnen!