Krympeplast båt er en utmerket måte å dekke båten med for vinteren. Plasten er tett og glatt slik at nebør ikke så lett blir liggende på. Det monteres lufteventiler slik at det ikke skal bli fuktighet inne i båten under lagringen. Prisen forutsetter at båten kommer til vårt anlegg på tilhenger. Vi foretar ikke plastring ute i båthavner. Krympeplast båt service Oslo, Oppegård, Padda, Drøbak, Son og Moss. Referensar

Hele båtens faktiske lengde inkl alt fasmontert utstyr legges til grunn ved prisberegning. Prisen gjelder ikke for seilbåter.

BÅT VINTEROPPLAG INNENDØRS. FRA KR. 160.- pr/ft*

Båtopplag innendørs i båthotell. Båter i Oslo, Drøbak, Son eller Moss trenger oppmerksomhet også om vinteren. Kompass Marine AS gir båten din båt og litt ekstra båtpleie – slik at den er klar for enda en sommer. Båt vinteropplag i båthotell pakketilbudet vårt inkluderer: Gratis* transport til og fra lagringsplassen i båthotell for båter inntil 30 fot. Båt vinteropplag. Hvis båten befinner seg utenfor Oslo, Drøbak, Son- og Mosseregionen, kan vi transportere den etter nærmere avtale. Motorservice som består av: Ferskvanns- og frostvæskekjøring. Skift av motorolje, girolje og oljefilter. Skift av drevolje på innenbordsmotor. Vinterkonservering og smøring. Lading og vedlikehold av batterier. Overflatebehandling som består av: Høytrykksspyling av bunn. Båtvask av helle båt inkl. gelcoat brightening. Rubbing, polering og forsegling med high-end UV sealer opp til fenderlisten. Bunnstoffing. Vår båtopplag er et pakketilbud, dette innebærer både service og lagring. Referensar.

RING 902 11 529

SONSKILEN BÅTHAVN DISPONERER ET STORT OMRÅDE FOR VINTEROPPLAG AV BÅTER: PERFEKT FØR SEILBÅTER!

Opplagsplasser ute og under tak. Alle båter høytrykksspyles ved opptak. Son båthavn holder opplagsmateriell for motorbåter. Vårt moderne løfteutstyr gir et sikkert og hurtig opptak. Til vårpuss og vedlikehold er det tilgang til strøm og vann. Minimal ventetid ved opptak av båter. Du bestemmer selv når du vil sette båten ut neste vår. Vinteropplag hos oss inkluderer opptak, spyling og sjøsetting.

Når du vet nøyaktig dato for ønsket opptak, klikker du på kontaktskjemaet nedenfor eller ring 64957144

MOTORBÅT

15-18ft
2.700inkl. Material & MVA
  • 1x Krympeplast
  • 1x Glideløsdør
  • 4x Lufteventiler

MOTORBÅT

24-26ft
4.000inkl. Material & MVA
  • 1x Krympeplast
  • 1x Glideløsdør
  • 6x Lufteventiler

Krympeplast

Krympeplast er en utmerket måte å dekke båten med for vinteren

Båt Vinteropplag

Vinteropplag innendørs for motorbåter opp til 30ft

Motorservice

Vinterkonservering av alle utenbordsmotorer og innenbordsmotorer

Vårklargjøring


Bunnstoff inkluderer bytte av anoder og behandling av aksling, propell og drev


Batterier


Test og vedlikeholdslading av batterier og oppbevaring av gass under opplaget


Vinterservice


Innvendig vask av båten og oppfriskning av fendere og fortøyningstau


Vårt Team


Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Tyskland og England.
Alle av oss ar profesjonell Yachtmaster.