HØSTKLARGJØRING BÅT - SLIK GJØR VI BÅTEN KLAR VOR VINTERLAGRING


Høstklargjøring av båten er rett rundt hjørnet. Bruk litt ekstra tid på høsten og spar tid til våren! Høstklargjøring og vinterkonservering av båter som lagres på land om vinteren er lurt å bruke litt tid på. Selv om mange helst vil få høstklargjøringen ferdig fortest mulig så kan det lønne seg å bruke litt tid på vask og god beskyttelse av skroget for å gjøre vårpussen litt raskere og enklere. Smuss og forurensinger som blir stårende på båten gjennom vinteren blir fort vanskeligere å fjerne når våren kommer enn om man tar det med en gang på høsten.

For den som ønsker er det også mulig å påføre nytt bunnstoff på høsten. Påfører du bunnstoff fra Jotun kan båten stå på land i inntil ni måneder før den bør sjøsettes. Ved å ta litt ekstra godt være på båten nå i høst gjør du vårpussen enda enklere. Båten vil være mer motstandsdyktg mot skitt og smuss og dermed enklere å klargjøre for sjøsetting til våren. Hvis du i tillegg påfører bunnstoff nå i høst kan du bruke mer tid på polering og rens av båten til våren- eller rett og slett bare komme deg ut på vannet enda litt fortere når solen og varmen er her igjen.

Motorservice

Båtmotor vinterkonservering, inspeksjon, service og reparasjon.

Høstklargjøring

Slapp av og la oss ta rengjøringen komplett båd innvendig og utvendig!

Stoffing

Bunnstoff påføring. Skrog sliping og rengjøring for perfekte resultat.

Teakdekk

Kjemisk rens og vedlikehold av teakdekk med Boracol.

Frostsikring

Frostsikring av alle systemer vanntrykk, toilet, dusjpumpe etc.

Vinteropplag

Båtopplag innendørs i godt isolerte båthotell.

Vårt Team


Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Sverige, Tyskland og England. Alle av oss ar profesjonell Yachtmaster. Vi ser frem til å jobbe for deg!