HØSTKLARGJØRING BÅT - SLIK GJØR VI BÅTEN KLAR VOR VINTERLAGRING


Høstklargjøring av båten er rett rundt hjørnet. Bruk litt ekstra tid på høsten og spar tid til våren! Høstklargjøring og vinterkonservering av båter og motor som lagres på land om vinteren er lurt å bruke litt tid på. Selv om mange helst vil få høstklargjøringen ferdig fortest mulig så kan det lønne seg å bruke litt tid på vask og god beskyttelse av skroget for å gjøre vårpussen litt raskere og enklere. Smuss og forurensinger som blir stårende på båten gjennom vinteren blir fort vanskeligere å fjerne når våren kommer enn om man tar det med en gang på høsten. Dekking av båt. Ønsker du hjelp med å dekke båten for vinteren? Leier eller kjøper du dekkeutstyr av oss kan vi dekke båten for deg. Du står selv for tilsyn av båten gjennom vinteren. Ekstratjenester til dekkeoppdrag, faktureres etter medgått tid og våre gjeldende timesatser.

For den som ønsker er det også mulig å påføre nytt bunnstoff på høsten. Påfører du bunnstoff fra Jotun kan båten stå på land i inntil ni måneder før den bør sjøsettes. Ved å ta litt ekstra godt være på båten nå i høst gjør du vårpussen enda enklere. Båten vil være mer motstandsdyktg mot skitt og smuss og dermed enklere å klargjøre for sjøsetting til våren. Hvis du i tillegg påfører bunnstoff nå i høst kan du bruke mer tid på polering og rens av båten til våren- eller rett og slett bare komme deg ut på vannet enda litt fortere når solen og varmen er her igjen.

Motorservice

Båtmotor vinterkonservering, inspeksjon, service og reparasjon.

Frostsikring

Frostsikring av alle systemer vanntrykk, toilet, dusjpumpe etc.

Tekkestativ & Presenninger

Tekkestativ og presenninger kan også kjøpes hos oss

Demontering Av Utstyr

Nødvendig demontering av utstyr som f. eks. rekkestøtter, antenner, seil etc.

Høstklargjøring

Slapp av og la oss ta rengjøringen komplett båd innvendig og utvendig!

Nedtaking Etter Vinter

Nedtaking og bortrydding av tekking etter vinteren

HAV KAN VI GJØRE FOR DEG?

SEND FORESPØRSEL

Ta kontakt med oss, så vil vi gjerne gi deg et tilbud med alt inkludert uten skjulte tilleggsutstyr. Alternativt kan vi tilby deg et skreddersydd tilbud for dine behov basert på timepriser.

    Vårt Team


    For Kompass Marine er Kvalitet utrolig viktig – vi strekker oss langt for å hjelpe deg og ønsker at du skal dra fra oss med et smil om munnen! Hos oss finner du dyktige mekanikere som står klare til å hjelpe deg på verkstedet eller på stedet. Enten problemet er stort eller lite – du finner hjelp hos oss.