Båtopplag innendørs i båthotell. Båter i Oslo, Drøbak, Son eller Moss trenger oppmerksomhet også om vinteren. Vinteren er den tiden på året som gir en av de største slitasjer på båt og utstyr. Ved å ha båten lagret utendørs er det stor fare for fukt og muggskader, samt frostsprengning. Bor du langt unna og kanskje har hytte i Oslofjorden så hjelper vi dere med et enkelt båthold. Alle våre haller er forsikringsgodkjent for båtopplag. Dette er spesialbygde haller for at båten skal stå lagret i de beste forhold gjennom hele vinteren. Alle våre medarbeidere har fagbrev og bred erfaring. Vi kan henter din båt der du måtte ønske og plasserer den prøver i et høyt nivå rack båthotel ferdig pakket for vinter. Når våren nærmer seg, leverer vi båten tilbake i tipp topp stand, klargjort for en ny og avslappende sommer i Oslofjorden. Vår båtopplag er et pakketilbud, dette innebærer både service og lagring. Bruk skjema nedenfor og be om pris for vinterlagring for båten din. Referensar.

SONSKILEN BÅTHAVN DISPONERER ET STORT OMRÅDE FOR VINTEROPPLAG AV BÅTER: PERFEKT FØR SEILBÅTER!

Opplagsplasser ute og under tak. Alle båter høytrykksspyles ved opptak. Son båthavn holder opplagsmateriell for motorbåter. Vårt moderne løfteutstyr gir et sikkert og hurtig opptak. Til vårpuss og vedlikehold er det tilgang til strøm og vann. Minimal ventetid ved opptak av båter. Du bestemmer selv når du vil sette båten ut neste vår. Vinteropplag hos oss inkluderer opptak, spyling og sjøsetting.

Når du vet nøyaktig dato for ønsket opptak, klikker du på kontaktskjemaet nedenfor eller ring 64957144

Kompass Marine AS gir båten din litt ekstra båtpleie – slik at den er klar for enda en sommer. Båt vinteropplag i båthotell pakketilbudet vårt inkluderer: Gratis* transport til og fra lagringsplassen i båthotell for båter inntil 40 fot. Båt vinteropplag. Hvis båten befinner seg utenfor Oslo, Drøbak, Son- og Mosseregionen, kan vi transportere den etter nærmere avtale. Motorservice som består av: Ferskvanns- og frostvæskekjøring. Skift av motorolje, girolje og oljefilter. Skift av drevolje på innenbordsmotor. Vinterkonservering og smøring. Lading og vedlikehold av batterier. Overflatebehandling som består av: Høytrykksspyling av bunn. Båtvask av helle båt inkl. gelcoat brightening. Rubbing, polering og forsegling med high-end UV sealer opp til fenderlisten og bunnstoffing. Vår båtopplag er et pakketilbud, dette innebærer både service og lagring. Referensar.

GET STARTED

0$

Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

"FULL PAKKE LØSNING"

Mange av våre kunder har en såkalt “full pakke løsning”, dette innebærer levering av båten på høsten og henting av en full klargjort båt på våren. Båten blir tatt opp og bunnspylt/ ferskvannskjørt og konservert, deretter satt inn godt isolerte opplagshall. Etter hvert blir de tatt ned og satt inn i autorisiert verksted for service/rep. vask, rubbing, polering, stoffing og eventuelt rens/behandling av teak.

Du må velge et element for å fortsette

BE OM TILBUD

Summary

BeskrivelseInformasjonMengdePris
Rabatt:
Total :

Send inn og motta tilbud

Motorservice

Vinterkonservering og oppsmøring, utskifting av olje og girolje

Båt Vinteropplag

Vinteropplag hos oss inkluderer båt opptak, spyling og sjøsetting

Bunnstoffing

Lett sliping av skrog for bedre performance & bunnstoff applikasjon

Rubbing & Polering

Vask av helle båten inkl. gelcoat brightening, polering og UV-forsegling

Batterier

Test og vedlikeholdslading av batterier og oppbevaring av gass under opplaget

Gratis henting

Vi henter din båt for vinteropplag helt gratis!*

Riktig kompetanse

Våre fagfolk har lang erfaring og solid kompetanse innen service og vedlikehold av båter og motorer

Riktig fokus

Vårt fokus er på kvalitet og sikkerhet. Godt arbeid lever lenger og vil gi trygghet for våre kunder

Riktig pris

Vi kan tilby konkurransedyktige priser på våre servicetjenester og kvalitetsprodukter