ØNSKER DU Å SELGE DIN BÅT?


Selge båt. Motorbåt eller seilbåt. Alle størrelser. I “Kompass Marine Service” er alltid målet vårt å sørge for at prosessen med salg og kjøp resulterer i riktig avgjørelse. Både kjøper og selger skal føle seg tilfredse – selger med hjelp til håndtering av hele salgsprosessen og kjøper med den nyanskaffede båten. Med mange års erfaring fra båtbransjen er vår innsikt, ekspertise og og rådgivning blant de beste i markedet. Båtpleie og båtvedlikehold. Selge eller kjøpe båt i Oslo.

Kjøpe båt. Det å finne den perfekte båten som dekker ditt og din families behov er ikke alltid lett, og svært mange tar til takke med løsninger som ikke er optimale. Båtmarkedet er fullt av båter i alle størrelser og former, og man kan fort gå seg vill i jungelen av utvalget. Vi setter oss gjerne ned med deg for å kartlegge dine behov og ønsker. Sammen kan vi finne den perfekte båten for deg.Gjennom vårt store, internasjonale nettverk har vi tilgang til de fleste båter og hjelper deg gjerne med å få båten hjem til Norge, eller tilrettelegge for din båtferie i utlandet.

Verdivurdering båt. En verdivurdering fra oss er første steg i veien mot et vellykket salg. Salgsprisen er viktig. En korrekt priset båt blir normalt solgt raskere, samt oppnår bedre pris. Det er få som kjenner det norske båtmarkedet så godt som oss og er bedre kvalifisert til å anslå markedspris for din båt. Etter en befaring av din båt (hvis mulig), der vi gjør oss kjent med båtens stand, utstyrsnivå og historikk, gir vi deg vår vurdering. Vi deler også gjerne råd om hva du som båteier bør gjøre/ikke gjøre med båten før salg.

Ta kontakt med oss i skjemaet nedenfor, dersom du ønsker å selge båt.

RING STEFFEN 90211529