SEIL OPPLÆRING I DIN EGEN BÅT!

Privat Seilkurs i Drøbak, Sandvika, Oslo, Padda, Son, Moss eller Skjeberg. Privat seilkurs og seilopplæring. Lær å seile på egen båt. Vi kommer til båten din og lærer deg hvordan du skal håndtere båten din. Sætre, Sandvika, Oslo, Padda, Drøbak, Son, Moss eller Skjeberg. Å være på sjøen er for de fleste en hobby og en fantastisk ferieform. Trivsel ombord avhenger imidlertid av om du behersker og er forberedt på ulike situasjoner – enten det dreier seg om navigering eller å få seilene til å stå optimalt.

Kompass Marine Seilskole as er en seilskole med base i Viken region. Vi skal være totalleverandør av både praktiske og teoretiske kurs for fritidsbåtbrukere – seil og motor. De praktiske seilkursene baseres på det internasjonalt anerkjente RYA/MCa systemet (gullstandarden).

Fra nybegynner kurs som Competent Crew eller Start Seiling til mer kvalifiserende kurs som Day Skipper, Yachtmaster Coastal og Yachtmaster Offshore. Vårt seilkurs vil gi deg mulighet til å utvikle dine seilferdigheter, slik at du skal føle deg trygg og sikker ombord og oppleve den fantastiske ekte seilgleden. Privat Seilkurs Sætre, Nærsnes, Lysakker, Oslo, Drøbak, Son, Moss og Skjeberg.

NYBEGYNNER KURS – START SEILING 

Start Seiling er et 2 dagers (helgekurs) praktisk kurs for nybegynnere som ønsker å prøve seiling for første gang. Hvis du aldri har vært ombord i en seilbåt før eller hvis du ønsker å friske opp dine ferdigheter, er Start Seiling det ideelle kurset. Du vil få  muligheten til å styre båten, håndtere seil og være en del av mannskapet.

Vi håper at dette kurset vil inspirere deg til å fortsette med seiling og videreutvikle din kompetanse og erfaring. Du vil bli tildelt et Start Seiling kompetansebevis ved fullført kurs. Du kan gå videre ved å ta Kompetent Mannskap kurset over en helg til. Våre erfarne instruktører er vant til å ha nybegynnere ombord. Mens de lærer deg nødvendige ferdigheter og sikkerhet ombord, passer de også på at du har det gøy og nyter alle aspekter ved seiling. Kurset har ingen aldersgrense.

Varighet: 2 dager  |  Max. deltakere pr. kurs: 4  |  Kursavgift: NOK 3.500,-

COMPETENT CREW

Competent Crew er et ideelt kurs for nybegynnere eller for de med begrenset erfaring, og som ønsker å lære å seile. Du vil bli undervist i grunnleggende sjømannskap og seilkunnskap. I løpet av kurset vil du få en mulighet til å styre båten, håndtere seil og være en del av mannskapet.

Kurset er utviklet for å hjelpe deg å bli dyktig og trygg, slik at du kan fungere som mannskap på en seilbåt. Du vil bli tildelt Kompetent Mannskap kompetansebevis ved fullført kurs. Etter fullført kurs kan du gå videre ved å ta ICC Skipper teori (båtførerprøven) og ICC Skipper praktisk kurs. Etter å ha gjennomført disse kursene kan du gå opp til ICC (internationalt båtførersertifikat) praktisk eksamen.

Varighet: 5 dager  |  Max. deltagere pr. kurs: 4  |  Kursavgift: NOK 8.000,-

SEILKURS HELLAS

Hva med å kombinere et seilkurs med sol og varme? Kompass Marine Services AS arrangerer i år RYA seilkurs i Hellas. I løpet av en uke kan du både lære seiling og navigasjon, og pensum til båtførerprøven. Du lærer å seile i teori og praksis, og pensum til båtførerprøven gjennomgås i løpet av kurset for de som ønsker. Tilbake i Norge kan du ta eksamen til båtførersertifikatet hos vår samarbeidspartner Redningsselskapet.

Føler du at du mestrer navigasjon og manøvrering av båt og har båtførersertifikatet, kan du også avlegge praktisk prøve til det internasjonale båtførersertifikatet ICC. Kurset går over 5 dager i august/september. Kursprisen dekker leie av båt, instruktør og kursavgift. Kostnader til mat og drikke underveis blir delt mellom deltakerne. Deltakere må sørge for egen transport til/fra Hellas. Både Norwegian og SAS har avganger til Athens. Kurset passer både for nybegynnere og de med litt erfaring. Det er mulig å være med uten å delta på kurset, men prisen er den samme. Deltakere som melder seg på alene må regne med å dele lugar med andre deltakere.

Kurspris: 9.900.- kr  |  Kursdato: Mars-Okt 2021  |  Ant deltakere: 4 – 8.

Eventuell eksamensavgift for båtførerprøven eller praktisk prøve for ICC kommer i tillegg.

Kontakt

Privat Seilkurs

Vi tilbyr skreddersydde og privat seil kurs i henhold til dine behov.

RYA Skjema

De praktiske seilkursene baseres på det internasjonalt anerkjente RYA systemet.

Personlig Instruktør

En personlig seil instruktør gir deg gode råd og tips til din seilkurs.

Nybegynner Kurs

Start Seiling er et praktisk kurs for nybegynnere som ønsker å prøve seiling for første gang.

Competent Crew

Ideelt kurs for nybegynnere eller for de med begrenset erfaring, og som ønsker å lære å seile.

ICC Skipper Kurs

ICC Skipper Kurset gir deg kompetanse til føre en seilbåt i kjent farvann på dagtid.

Vårt Seil Instruktør


Vårt profesjonelt seil instruktør kommer fra Norge, Sverige, Tyskland, England og Hellas. Alle av oss ar RYA Yachtmaster Instructor.