BÅT VINTEROPPLAG INNENDØRS. FRA KR. 160.- pr/ft*

Båtopplag innendørs i båthotell. Båter i Oslo, Drøbak, Son eller Moss trenger oppmerksomhet også om vinteren. Kompass Marine AS gir båten din båt og litt ekstra båtpleie – slik at den er klar for enda en sommer. Båt vinteropplag i båthotell pakketilbudet vårt inkluderer: Gratis* transport til og fra lagringsplassen i båthotell for båter inntil 42 fot. Båt vinteropplag. Hvis båten befinner seg utenfor Oslo, Drøbak, Son- og Mosseregionen, kan vi transportere den etter nærmere avtale. Motorservice som består av: Ferskvanns- og frostvæskekjøring. Skift av motorolje, girolje og oljefilter. Skift av drevolje på innenbordsmotor. Vinterkonservering og smøring. Lading og vedlikehold av batterier. Overflatebehandling som består av: Høytrykksspyling av bunn. Båtvask av helle båt inkl. gelcoat brightening. Rubbing, polering og forsegling med high-end UV sealer opp til fenderlisten. Bunnstoffing. Vår båtopplag er et pakketilbud, dette innebærer både service og lagring. Referensar.

GET STARTED

0$

Vi beklager, men vi har dessverre ingen ledige kapasiteter for øyeblikket.

"FULL PAKKE LØSNING"

Mange av våre kunder har en såkalt “full pakke løsning”, dette innebærer levering av båten på høsten og henting av en full klargjort båt på våren. Båten blir tatt opp og bunnspylt/ ferskvannskjørt og konservert, deretter satt inn godt isolerte opplagshall. Etter hvert blir de tatt ned og satt inn i autorisiert verksted for motorservice, vask, rubbing, polering, stoffing og eventuelt rens/behandling av teak.

Du må velge et element for å fortsette

Summary

Beskrivelse Informasjon Mengde Pris
Rabatt:
Total :

SONSKILEN BÅTHAVN DISPONERER ET STORT OMRÅDE FOR VINTEROPPLAG AV BÅTER: PERFEKT FØR SEILBÅTER!

Opplagsplasser ute og under tak. Alle båter høytrykksspyles ved opptak. Son båthavn holder opplagsmateriell for motorbåter. Vårt moderne løfteutstyr gir et sikkert og hurtig opptak. Til vårpuss og vedlikehold er det tilgang til strøm og vann. Minimal ventetid ved opptak av båter. Du bestemmer selv når du vil sette båten ut neste vår. Vinteropplag hos oss inkluderer opptak, spyling og sjøsetting.

Når du vet nøyaktig dato for ønsket opptak, klikker du på kontaktskjemaet nedenfor eller ring 64957144

Motorservice

Vinterkonservering og oppsmøring, utskifting av olje og girolje

Båt Vinteropplag

Vinteropplag hos oss inkluderer båt opptak, spyling og sjøsetting

Bunnstoffing

Lett sliping av skrog for bedre performance & bunnstoff applikasjon

Rubbing & Polering

Vask av helle båten inkl. gelcoat brightening, polering og UV-forsegling

Batterier

Test og vedlikeholdslading av batterier og oppbevaring av gass under opplaget

Gratis henting

Vi henter din båt for vinteropplag helt gratis!