Vårklargjøring av båt

Kompass Marine Services har utviklet et unikt full-range konsept innen vedlikehold av båt.Vi kan tilbyr et svært detaljert og grundig program innenfor: vårklargjøring av båt, fjerning pressening, rigging av seil, båtvask, full dyprens av båt, motorservice, rubbing & polering av gelcoat, teak behandling, bunnstoff, montering av elektronisk utstyr og alt andre du trenger for båten din. Vi tilbyr våre tjenester til alle typer båteiere, nye som gamle, importører, og båt meglere. Selge båten? Vi hjelper deg med full behandling slik at båten fremstår best mulig og. Vårt vedlikeholdsprogram kan også innbefatte en jevnlig vask og behandling av båten etter avtalte terminer slik at båten alltid er strøken når du kommer ombord.

Motorservice for innebordsmotor og utenbordsmotor. Alle merke. Seilbåter og motorbåter. Vårservice, drev-service, inspeksjon, salg og repararsjon fra autorisert mekaniker. Bytte impeller, bytte filter, bytte olje etc. Motorservice inkluderer bytte av olje, oljefilter og dieselfilter og mye mer. Vi arbeider punktlig, fornuftig priser, profesjonell og har lang erfaring.

Vi rengjør og polerer hele båten din så bra at den vil se bedre ut enn ny. Vi jobber også for noen av den mest exklusive båtforhandler i verden. Med noen svært få unntak garanterer vi for et strålende resultat. Selv på de båtene vi ikke har gitt garanti har kunden blitt strålende fornøyd. Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav. Pakkeløsninger for alle behov! Vi kan også tilpasse løsninger spesielt for ditt behov. Garantert resultat!  Detaljene – den lille forskjellen! Har du sår, sprekker, riper og fendermerker kan vi også ta oss av fagmessig reparasjon av dette. Rens og handling av teak. Vi tar oss også av sliping, rens, bleking og oljebehandling av teakdekk, dollbord, badeplattform etc.

Bunnstoff behandling. Bunnstoff påføring av høyeste kvalitet! Forbehandling av skrog, sliping, grunning, påføring av bunnstoff til alle typer skrog, seilbåt, motorbåt og yrkesbåt.  Salg av kvalitets bunnstoff (Hempel, International, Jotun, Coppercoat). Forbehandling av skrog som høytrykkspyling, sliping, grunning. Fjerning og påføring av epoxy primer og bunnstoff til alle typer skrog.

Vi tilbyr teak behandling, teak rensing og dyprens, bytte nating, teak olje, sliping av teakdekk, generelt teakdekk vedlikehold med Boracol.

Motorservice

Båtmotor inspeksjon og service for innenbords og utenbords motorer.

Vårklargjøring

Slapp av og la oss ta rengjøringen komplett både innvendig og utvendig!

Stoffing

Bunnstoff påføring. Skrog sliping og rengjøring for perfekte resultat.

Teakdekk

Kjemisk rens, olje og generelt vedlikehold av teakdekk med Boracol.

All Systems Check

Kontroll av alle systemer som vanntrykk, toilet, dusjpumpe, batterie etc.

Polering

Rubbing, polering og high end UV-forsegling av helle båt.

Vårt Team


Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Tyskland og England.
Alle av oss ar profesjonell Yachtmaster.