Krympeplast båt er en utmerket måte å dekke båten med for vinteren. Plasten er tett og glatt slik at nebør ikke så lett blir liggende på. Det monteres lufteventiler slik at det ikke skal bli fuktighet inne i båten under lagringen. Prisen forutsetter at båten kommer til vårt anlegg på tilhenger. Vi foretar ikke plastring ute i båthavner. Krympeplast båtservice Oslo, Oppegård, Padda, Drøbak og Son.

Hele båtens faktiske lengde inkl alt fasmontert utstyr legges til grunn ved prisberegning. Prisen gjelder ikke for seilbåter.

Båthavn disponerer et stort område for vinteropplag av båter.

Opplagsplasser ute og under tak. Alle båter høytrykksspyles ved opptak. Vi holder opplagsmateriell for motorbåter. Vårt moderne løfteutstyr gir et sikkert og hurtig opptak. Til vårpuss og vedlikehold er det tilgang til strøm og vann. Minimal ventetid ved opptak av båter. Du bestemmer selv når du vil sette båten ut neste vår. Vinteropplag hos oss inkluderer opptak, spyling og sjøsetting.

Når du vet nøyaktig dato for ønsket opptak, klikker du på kontaktskjemaet nedenfor.

Vinteropplag for båter inntil 28fot

Vinteropplag for båt i Son eller Drøbak. Båter i Drøbak eller Son trenger oppmerksomhet også om vinteren. Kompass Marine AS gir båten din båt og litt ekstra båtpleie – slik at den er klar for enda en sommer. Båt vinteropplag pakketilbudet vårt inkluderer: Gratis transport til og fra lagringsplassen for båter inntil 28 fot. Hvis båten befinner seg utenfor Son- og Mosseregionen, kan vi transportere den etter nærmere avtale. Motorservice som består av: Ferskvanns- og frostvæskekjøring. Skift av motorolje, girolje og oljefilter. Skift av drevolje på innenbordsmotor. Vinterkonservering og smøring. Lading og vedlikehold av batterier. Overflatebehandling som består av: Høytrykksspyling av bunn. Komplett båtvask. 1-Step polering opp til fenderlisten inkl. Gelcoat forsegling. Bunnstoffing. Prisene våre er utregnet pr. fot og inkluderer merverdiavgift og materialer. Grunnen til at båter med innenbordsmotor har en høyere pris, er at materialforbruket også er høyere.

BE OM KRYMPEPLAST TILBUD

Krympeplast

Krympeplast er en utmerket måte å dekke båten med for vinteren

Båt Vinteropplag

Vinteropplag hos oss inkluderer båt opptak, spyling og sjøsetting

Vinterservice

Innvendig vask av båten og oppfriskning av fendere og fortøyningstau

Batterier

Test og vedlikeholdslading av batterier og oppbevaring av gass under opplaget

Bunnstoffing

Bunnstoff påføring. Skrog sliping og rengjøring for perfekte resultat

Motorservice

Motor inspeksjon inkl. vårservice, bytte filter, oljeskift etc.

Vårt Team


Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Sverige, Tyskland, England og Hellas. Alle av oss ar profesjonell Yachtmaster.