Gelcoat reparasjon. Har du mindre sår, sprekker og fenderriper kan vi også reparere dette for deg. Kompass Marine Services AS er mobil  båtservice leverandør av kvalitets reparasjon og vedlikehold av glassfiberbåter i Oslo, Padda, Oppegård, Drøbak og Son. Gelcoat skader og riper. Reparasjon av små sår og skader i gelcoaten på båt. Små laminatskader og riper over vannlinje. Små hull i laminat over vannlinje. Reparasjon av små båt gelcoat riper. Reparasjon av båt gelcoat skader. Endelig pris gis etter besiktigelse av skader.

Krympeplast båt er en utmerket måte å dekke båten med for vinteren. Plasten er tett og glatt slik at nebør ikke så lett blir liggende på. Det monteres lufteventiler slik at det ikke skal bli fuktighet inne i båten under lagringen. Prisen forutsetter at båten kommer til vårt anlegg på tilhenger. Vi foretar ikke plastring ute i båthavner. Krympeplast båtservice Oslo, Oppegård, Padda, Drøbak og Son.

Hele båtens faktiske lengde inkl alt fasmontert utstyr legges til grunn ved prisberegning. Prisen gjelder ikke for seilbåter.

Båthavn disponerer et stort område for vinteropplag av båter.

Opplagsplasser ute og under tak. Alle båter høytrykksspyles ved opptak. Vi holder opplagsmateriell for motorbåter. Vårt moderne løfteutstyr gir et sikkert og hurtig opptak. Til vårpuss og vedlikehold er det tilgang til strøm og vann. Minimal ventetid ved opptak av båter. Du bestemmer selv når du vil sette båten ut neste vår. Vinteropplag hos oss inkluderer opptak, spyling og sjøsetting.

Når du vet nøyaktig dato for ønsket opptak, klikker du på kontaktskjemaet nedenfor.

Vinteropplag for båter inntil 28fot

Vinteropplag for båt i Son eller Drøbak. Båter i Drøbak eller Son trenger oppmerksomhet også om vinteren. Kompass Marine AS gir båten din båt og litt ekstra båtpleie – slik at den er klar for enda en sommer. Båt vinteropplag pakketilbudet vårt inkluderer: Gratis transport til og fra lagringsplassen for båter inntil 28 fot. Hvis båten befinner seg utenfor Son- og Mosseregionen, kan vi transportere den etter nærmere avtale. Motorservice som består av: Ferskvanns- og frostvæskekjøring. Skift av motorolje, girolje og oljefilter. Skift av drevolje på innenbordsmotor. Vinterkonservering og smøring. Lading og vedlikehold av batterier. Overflatebehandling som består av: Høytrykksspyling av bunn. Komplett båtvask. 1-Step polering opp til fenderlisten inkl. Gelcoat forsegling. Bunnstoffing. Prisene våre er utregnet pr. fot og inkluderer merverdiavgift og materialer. Grunnen til at båter med innenbordsmotor har en høyere pris, er at materialforbruket også er høyere.

BE OM TILBUD

Gelcoat Reparasjon

Reparasjon av små sår og skader i gelcoat på båt

Gelcoat Skader

Solid kunnskap og erfaring innen alle typer glassfiber reparasjoner

Gelcoat Riper

Reparasjon av små gelcoat riper på båten din

Gelcoat Vedlikehold

Profesjonell periodisk vask, rens og polering av båten din

Gelcoat Polering

Polering av oksidert (matt) gelcoat som gir en speilblank overflate

Gelcoat Forsegling

Gelcoat forsegling forhindrer nedmatting og holder båten blank hele sesongen

Vårt Team


Vårt profesjonelt team kommer fra Norge, Sverige, Tyskland og England.
Alle av oss ar profesjonell Yachtmaster.