Motorservice

Inspeksjon, service, reparasjon for innenbords og utenbords motorer.

Vårklargjøring

Slapp av og la oss ta rengjøringen komplett både innvendig og utvendig!

Bunnstoff

Bunnstoff behandling. Skrog sliping, bunnstoff påføring for perfekte resultat.

Løft av båt. Båtløft i Son og Son båtservice. Løft av fritidsbåt og vinteropplag av seilbåt. Med vår stortruck på 52 tonn tar Sonskilen båthavn de fleste løft på en trygg og effetkiv måte. Sonskilen båthavn tilbyr båtløft i Son av alle fritidsbåter opp til 50ft med vekt opptil 18Tonn. (untatt katamaraner). Rimelig priser! Fra kr. 146.-/fot per uke inkl. bunnspyling og stativ!

Sonskilen båthavn tilbyr også drop-in løft som innebærer et hurtig løft med spyling av bunn og bytting av sink-anoder om ønskelig. Løft av båt båtløft. Båt løftepriser som inkluderer løft opp / ut, krybbe, og plass på land i inntil 7 dager.

Kontakt Sonskilen båthavn:
Kolåsveien 30
1555 Son
mailto:post@sonskilen.no
Tel:+4764957144″>64 95 71 44
Kolåsveien 30, 1555 Son

Båtløft Drøbak og Drøbak båtservice. Løft av båt/fritidsbåt i Drøbak. Hos Drøbak båtservice løfter vi båter på opptil 18 tonn og 5 meter bredde. Vi og samarbetsparner tilbyr også korte løft som innebærer løft med spyling av bunn inkludert, og bytting av sink-anoder om ønskelig. Vi bruker filtduker mellom stropper og skrog for å forhindre slitasje. Alle båter som ikke er rengjort ved ankomst, rengjøres over vår miljøkum for å sikre minst mulig miljøavtrykk. Vi passer på din båt som om det skulle vært vår egen.

Båtløft Padda og Padda båtservice. Løft av båt/fritidsbåt i Padda. Hos Padda båtforening og Padda båtservice løfter vi båter på opptil 14 tonn og 4,5 meter bredde. Vi & samarbetsparner fra Padda båtservice tilbyr også korte løft som innebærer løft med spyling av bunn inkludert, og bytting av sink-anoder om ønskelig. Vi bruker filtduker mellom stropper og skrog for å forhindre slitasje. Alle båter som ikke er rengjort ved ankomst, rengjøres over vår miljøkum for å sikre minst mulig miljøavtrykk. Vi passer på din båt som om det skulle vært vår egen, og tar stolthet i å drive god løfteservice.

All prices are based on a 22,5 hours rate (In&out. Any day, in addition, is 40% additional) and start from kr. 112.- (incl. VAT)

Vi utfører service vedlikehold, reparasjon og komplett overhaling av alle båt diesel innenbordmotor og utenbordsmotor båtmotorer med tilbehør. Båtmotor verkstedet består av dyktige fagfolk med lang erfaring, som kan gi deg som kunde den beste hjelpen. Vi er hoved båt diesel motorservice og utenbordsmotor forhandler og service partner i Oslofjorden for Volvo Penta, Sole, Cummins, Evinrude, Mercury, Suzuki, Johnson, Tohatsu, Honda etc.

Løft av båt Moss. Båtløft i Moss. Løft av fritidsbåt og vinteropplag av motorbåt. Moss båtservice tilbyr båtløft i Moss av alle fritidsbåter opp til 50ft med vekt opptil 18Tonn. (untatt katamaraner).

Moss båtservice tilbyr også drop-in løft som innebærer et hurtig løft med spyling av bunn og bytting av sink-anoder om ønskelig inkl. motorservice, bunnstoffing, båtvask, rens og og polering av helle båten din. Båt løftepriser som inkluderer løft opp / ut, krybbe, og plass på land i inntil 7 dager.

Vårklargjøring båt. Slapp av og la oss ta rengjøringen både innvendig og utvendig!
Start båtsesongen med en ren og pen båt uten å måtte bruke hele Påsken på båtpussen!

La oss ta jobben for deg isteden. Vi har profesjonell utstyr til selv den vanskeligste rengjørings oppgave. Bunnstoff/primer påføring. Total rengjøring av skrog og dekk. Rensing av komplett interiør, tepper, puter etc. Båtpuss, rubbing, båt polering inkl. voks (nanovoks). Rengjøring av båt teakdekk. Rengjøring av vindu inkl. nano forsegling. Rengjøring av bilge og motor. Rengjøring og service av toaletter og septisk tank. Rens og polering av syrefast/rustfritt. Rens vinduer. Båt motorservice.

Teakdekk

Vask, rens, forsegling av teak. Teak sliping. Legge ny nating.

Rubbing & Polering

Selv på de båtene vi ikke har gitt garanti har kunden blitt strålende fornøyd.

Båtløft & Henting

Boat launching and delivery to any place upon arrival.