KOMPASS MARINE SERVICES AS


Båtservice Oslo Drøbak Son Moss Skjeberg. Vi setter en ny standard for båtservice i helle Oslofjorden. Punktlig, gode priser og professional. Kompass Marine Services AS tilbyr komplett vårservice for båten din. Om båtservice tjenester inkluderer båt motorservice, (alle typer av inneboards & utenbordsmotorer), båtløftbåt vårklargjøring, bunnstoff, sandblåsing, båtpussbåt polering, gelcoat reparasjonteak behandling, bunnstoff/primer påføring/fjerning, generell båtvedlikehold, salg og installasjon av elektronisk utstyr, windlass service, båtopplag og båthotell. Vi er Norges forhandler for verdens beste bunnstoff – Coppercoat (virker garantert i 10 år!). Båtservice Oslo Drøbak Son Moss Skjeberg.

Med utgangspunkt fra Lysaker, Sjølyst, Blommenholm, Killingen, Kongen Marina, Frognerkilen, Aker Brygge, Oslo, OppegårdPadda, Drøbak, Sætre, Son, Moss og Skjeberg er vi mobile i hele Akershus og Østfold! Arbeidet starter når vi er på båten din.

Båtservice er sesong betonet og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med forespørsel om service.

SEND FORESPØRSEL

Båt vedlikehold

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og alternative behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav.

Båt henting/levering

Professionell levering og henting av båt fra/til Norge fra/til Hellas, Spania, Italia, Tyskland, Middelhavet og Karibik! Vi tar på oss oppdrag i Norge og utlandet.

Forhåndspris

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav.

Båtopplag

Båthavna har moderne maskinpark, erfarne mannskaper, fantastisk service, strøm, lys, vann på bryggene og gode priser.

Båtpolering

Vi rengjør og polerer hele båten din så bra at den vil se bedre ut enn ny. Vi jobber også for noen av de beste båthandlerne i Norge. Vi er profesjonell.

Epoxy/Primer/Bunnstoff

Forbehandling av skrog, sliping, grunning, påføring og fjerning av bunnstoff/primer til alle typer skrog, seilbåt, motorbåt og yrkesbåt.

Referanser


Our team comes from Norway, Sweden, Germany, the UK and Greece.
All of us are professional Yachtmaster.