SON BÅTSERVICE


Son båtservice. Vi setter en ny standard for båtservice i Son. Trenger du punktlig-, gode priser– og profesjonell båtservice i Son? Kompass Marine Services AS tilbyr innendørs vinteropplag for båter i Son, Drøbak og Moss. Om båtservice i Son inkluderer Son motorservice, (alle typer av innenbords & utenbordsmotorer), seilbåt motorservice, utenbords motorservice, båtløftbåt vårklargjøring, bunnstoff, sandblåsing, båtpussbåt polering Son, gelcoat reparasjonteak behandling, bunnstoff/primer påføring/fjerning, generell båtvedlikehold og salg inkl. installasjon av elektronisk utstyr. Vi gjør at båten ser uberørt og 100% ship-shape. Hvis du trenger Son båtservice for din seilbåt eller motorbåt, bør Kompass Marine være ditt førstevalg.

Båtservice i Son er sesong betonet og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med forespørsel om service.

Motorservice

Vinterkonservering motor. Autorisert motorverksted på alle merker. Utenbordsmotor og innenbordsmotor inkl. drev. Service og reparasjoner.

Vinteropplag

Vi tilbyr totalløsninger. Enkelt og stressfri. Motorservice, dyprens, polering og forsegling, stoffing, teak vedlikehold og mer.

Forhåndspris

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav.

Båtpolering

Vi rengjør og polerer hele båten din så bra at den vil se bedre ut enn ny. Vi jobber også for noen av den mest exklusive båtforhandler i verden.

Båt vedlikehold

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og alternative behandlingsmetoder for optimalt resultat.

Epoxy/Primer/Bunnstoff

Forbehandling av skrog, sliping, grunning, påføring og fjerning av bunnstoff/primer til alle typer skrog, seilbåt, motorbåt og yrkesbåt.

Båt henting/levering

Båt henting/levering. I helle Oslojørd eller seil din båt fra/til Norge, Oslo, Bergen, Bodø, Lofoten, France, Gibraltar, Karibik, Hellas eller Turkye.

Elektronisk Utstyr

Salg, levering, installasjon, montering og opplæring av elektronisk utstyr på båt. Raymarine, B&G, Lowrance, Simrad og CMap.

Privat Seilkurs

Hvis du har egen båt og ønsker et skreddersydd opplegg er vi fleksible og kan prøve å få til noe som passer for deg. Havnemanøvrering, MOB etc.

Referanser


Our team comes from Norway, Sweden, Germany, the UK and Greece.
All of us are professional Yachtmaster.