SON BÅTSERVICE

Son båtservice. Kompass Marine Services AS setter en ny standard for båtservice i Son. Hva kan vi hjelpe deg med? Vi tilbyr båtløftbåt vårklargjøringbåt poleringteak behandlingbunnstoff/primer påføring/fjerningbåt frakt/levering/hentingbåt motorservice og mye mer. Med utgangspunkt fra Oslo, Drøbak og Son er vi mobile i hele Østfold!

Båtservice er sesongbetonet og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med forespørsel om service.

Ta kontakt i dag for et godt tilbud. Ring direkte: 902 11 529

Båtløft Son og Son båtservice. Løft av fritidsbåt. Med vår stortruck på 52 tonn tar vi de fleste løft på en trygg og effetkiv måte. Kompass Marine Services AS tilbyr båtløft i Son av alle fritidsbåter med vekt opptil 18Tonn. (untatt katamaraner)

Vi tilbyr også Drop-in løft som innebærer et hurtig løft med spyling av bunn og bytting av sink-anoder om ønskelig. Løftepriser som inkluderer løft opp / ut, krybbe, og plass på land i inntil 7dager.

Pris før båtløft i Son kr. 119,- pr.fot inkl moms!

Kontakt oss for en hyggelig båtprat pr tlf 90211529 eller mail eller bruk kontaktskjemaet

Vårklargjøring båt. Slapp av og la oss ta rengjøringen både innvendig og utvendig!
Start båtsesongen med en ren og pen båt uten å måtte bruke hele Påsken på båtpussen!

La oss ta jobben for deg isteden. Vi har profesjonell utstyr til selv den vanskeligste rengjørings oppgave. Bunnstoff/primer påføring. Total rengjøring av skrog og dekk. Rensing av komplett interiør, tepper, puter etc. Båtpuss, rubbing, båt polering inkl. voks (nanovoks). Rengjøring av båt teakdekk. Rengjøring av vindu inkl. nano forsegling. Rengjøring av bilge og motor. Rengjøring og service av toaletter og septisk tank. Rens og polering av syrefast/rustfritt. Rens vinduer. Båt motorservice.

Vi betjener fortrinnsvis kunder i Oslo, Oppegård, Padda, Drøbak og Son.
Kontakt oss for en hyggelig båtprat pr tlf 90211529 eller mail eller bruk kontaktskjemaet du finner i menyen.

LEI AV Å POLERE BÅTEN? LA OSS TA JOBBEN SÅ KAN DU GJØRE NOE ANNET NYTTIG ISTEDEN….

Båtpolering Son. Er du lei av å tilbringe timer og timer på båten din og fremdeles ikke får de riktige resultatene? Ikke kast bort fritiden din og la oss gjøre båtens båt polerings jobber. Vi er det eneste selskapet som vask, rens og polerer hele båten. Uansett hvilken modell og størrelse. Vårt team er profesjonelt trent til å polere yachter av enhver størrelse og modell og vet hva de gjør. Vi får mest mulig ut av båten din. Vi bryr oss ikke om hvor dårlig din gelcoat ser ut. Kompass Marine Services gjør båten fin og skinnende igjen. Det spiller ingen rolle om du er båtmegler, privat båteier, lenker en seilskole eller tilbyr båtturer. Vårt team er polering alle slags og også alle størrelser på båter, enten det er en 26ft fornøyelses seilbåt eller en 120ft super yacht. Vi gjør at båten ser uberørt og 100% ship-shape. Vår båt polering service inkluderer dyprens av båt, gelcoat-lysing, polering, polering og forsegling med de beste materialene på markedet.

Son bunnstoff. Vi tilbyr i Son, bunnstoff på båt, seilbåt, påføring av bunnstoff, fjerning av bunnstoff, maling til båt, bunnmaling, bunnbehandling, fjerning av bunnstoff, primer etc. båtmaling, bunnstoff tørketid. Bunnstoff behandling. Selv polerende bunnstoff. Epoxy Primer. Bunnstoff til seilbåt; Bunnstoff til motorbåt; Bunnstoff til mindre yrkesbåt. Mobil båtservice i hele Østfold.

Regelmessig vedlikehold av fartøyets bunn og løpe gear vil bidra til å opprettholde den i toppform og beskytte investeringen mot dyre reparasjoner i fremtiden. Å finne riktig skrogbelegg handler om å maksimere drivstoffbesparelser. Dette krever en balanse mellom mange forskjellige faktorer. Vi hjelper deg med å gjøre det beste valget for å sikre deg den raskeste avkastningen på investeringen og mange års energieffektiv seiling.

Vi kan hjelpe deg med å anslå drivstoff spare potensialet for fartøyet ditt, velg det beste belegget for å passe til ditt handelsmønster, seilhastighet og aktivitetsnivå, sørg for at belegget passer for den valgte applikasjonen din og klimaet, og hjelp med applikasjonen for å sikre en jevn og effektiv prosess.