Drøbak båtservice – Kompass Marine Services AS setter en ny standard for båtservice i Drøbak.

Vi tilbyr komplett vinter båtservice, båtløft i Drøbak og Son,  vinteropplag av båtbåt vinterklargjøringkrympeplast båt og båt motorservice. For den nye båtsesongen i 2019 våren tilbyr vi komplett båt vårklargjøring, båtpuss, båt poleringteak behandlingbunnstoff/primer påføring/fjerningverdens beste bunnstoff Coppercoat (virker garantert i 10 år!). Gelcoat reparasjonbåt frakt/levering/hentingbåt motorservicespleising av tauverk og alt du trenger for å holde båtens ship-shape og klar til å gå! Med utgangspunkt fra OsloOppegårdPaddaDrøbak og Son er vi mobile i hele Akershus og Østfold!

Drøbak båtservice er sesong betonet og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med forespørsel om service.

Båt vedlikehold

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og alternative behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav.

Båt henting/levering

Professionell levering og henting av båt fra/til Norge fra/til Hellas, Spania, Italia, Tyskland, Middelhavet og Karibik! Vi tar på oss oppdrag i Norge og utlandet.

Forhåndspris

Vi kommer på befaring og går over båten for å gi deg de beste rådene og behandlingsmetoder for optimalt resultat som tilfredstiller dine krav.

Båtopplag

Båthavna har moderne maskinpark, erfarne mannskaper, fantastisk service, strøm, lys, vann på bryggene og gode priser.

Båtpolering

Med noen svært få unntak garanterer vi for et strålende resultat. Selv på de båtene vi ikke har gitt garanti har kunden blitt strålende fornøyd.

Epoxy/Primer/Bunnstoff

Forbehandling av skrog, sliping, grunning, påføring og fjerning av bunnstoff/primer til alle typer skrog, seilbåt, motorbåt og yrkesbåt.

Privacy Preference Center